avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie deschisa - cerere de oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie deschisa - cerere de oferta

va rog sa ma ajutati cu o informatie: care sunt avantajele alegerii procedurii de cerere de oferta pe SEAP fata de licitatie deschisa ( trebuie sa facem documentatia de atribuire pentru o licitatie de executie lucrari de 5 milioane de lei).

De asemenea, care sunt pasii exacti care trebuie urmati atat la cererea de oferte sau licitatie deschisa? trimit la anrmap a intregii documentatii la inceput? mai trebuie notificat si altcineva?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:50, 23 Noiembrie 2015
Avantajele sunt niste termene de derulare ceva mai scurte si o metodologie ceva mai simpla.
De fapt avantajele acestea sunt nesemnificative raportat la termenele si metodologiile reale de derulare a unei proceduri, nu cele imaginative din OUG 34.

Sfatul meu este sa faceti LD daca puteti, decat ca va trebui sa justificati la ANRMAP printr-o nota de ce faceti LD si nu CO.

Bineinteles ca puneti toata documentatia si notele justificative pe SEAP de la inceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii pe fonduri mirelamoldoveanu mirelamoldoveanu Am achizitii pe fonduri dar ele nu vin toate odata ci in functie de cum se semneaza cererea de finantare. Sunt neeligibile deci se suporta de autoritatea ... (vezi toată discuția)
Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)
Incadrare tip de procedura achizitie Lilic68 Lilic68 Buna seara, Am bagat pe SEAP o documentatie de atribuire la procedura de cerere de oferta pt ca valoarea totala a contractului (cu TVA) depaseste 15000 E. ... (vezi toată discuția)