avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputernicire infintare PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputernicire infintare PFA

Buna ziua, as vrea sa infintez un PFA in care sa fiu unic asociat dar nu am timpul necesar pentru a umbla dupa acte si avize la Registrul Comertului, pot sa imputernicesc printr-o procura notariala o alta persoana din familie care sa ma reprezinte la Reg Comertului si sa semneze pentru mine? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 15:50, 22 Iulie 2009
daca tot nu aveti timpul necesar pt a va ocupa de infiintarea unui PFA de ce nu apelati la serviciile unui avocat ?
imputerniciti un avocat din orasul dvs si el va demara toate procedurile necesare privind infiintarea PFA-ului .
Sa inteleg ca decat un avocat poate sa ma reprezinte ca sa-mi infintez PFA??
Va poate reprezenta in fata ORC orice persoana imputernicita de dvs. in aces sens.
Sa tineti cont de faptul ca va trebuie mai multe exemplare din aceasta procura notariala, in speta cam 3 buc , cel putin asa e la ONRC BV B-), adica una ramane la rezervarea de denumire, una ramane la dosarul care il depuneti, si cu una trebuie sa se prezinte persoana la momentul ridicari actelor .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala infiintare pfa ana_maria1 ana_maria1 buna ziua Stie cineva ce trebuie exact trecut in procura notariala?Sotul ma deleaga pe mine pt a infiinta,autoriza un pfa pe numele lui cu sediul in alt ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru depunere declaratii, plati etc. moa_gabor moa_gabor Buna ziua, O cunostinta si-a infintat un PFA in regim de norma, dat fiind natura domeniului de activitate are multe deplasari. Astfel am urmatoaa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)