avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atacarea separata a incheierilor de sedinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Atacarea separata a incheierilor de sedinta

In ncpc se pot atac incheierile de sedinta ?Care este termenul si cu ce cale de atac in litigii de munca?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:54, 17 Noiembrie 2015
incheierile de sedinta se ataca o data cu fondul , doar cele interlocutorii (solutionarea exceptiilor- care nu pun capat procesului )se pot ataca separat
Conform art.235 NCPC incheierile de sedinta sunt preparatorii si interlocutorii.Instanta nu este legata de incheierile premergatoare cu caraca ter preparatoriu,ci numai de cele interlocutorii,prin care , fara a se hotara in totul asupra procesului se solutioneaza exceptii procesuale,,incidente procedurale ori alte chestiuni litigioase.Acestea din urma-incheierile de sedinta interlocutorii pot fi atacate separat de fondul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va plati onorariui pentru expertiza contabila FRD FRD IN cazul in care ambele parti cer proba cu expertiza contabila iar instanta admite aceasta proba cine va plati costurile expertize :reclamantul ,parata,sau ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza inaintarea apelului la instanta de apel? aidu aidu In data de 11.11.2014 am facut apel impotriva hotararii din 21.10.2014. Am depus cererea de apel la Tribunal, care judeca fondul. Nici pana astazi nu am ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut, reluare fetculeana fetculeana Daca am pierdut un proces pot sa o iau de la capat cu un alt avocat? (vezi toată discuția)