acum 2 luni am facut un mic accident pe soseaua chitilei la o trecere de pietoni o fata mi-a sarit in fata masinii
am chemat politia salvarea ... nu a patit mai nimik doar.. o contuzie la un picior
cei de la udriste mi-au dat o dovada de 15 zile
am fost cu fata la udriste a dat declaratie ca nu are pretenti materiale nu solicita iml
am fost la udriste nu mi-a mai dat dovada pe motivul ca neacordare de prioritate
eu de 2 luni nu am nici permis nici doavada..
intrebarea mea este: cat va mai dura rezolvarea cazului?
tocmai acum am fost la udriste
m-i s-a spus ca dosarul s-a solutionat pe data de 16.06.2009 si in prezent dosarul este la parchet..
cat timp va sta si pe acolo.. astept raspuns tnx
Cand inceteaza cauza,inceteaza si consecintele-Cessante causa,cessat effectus
Procurorii sunt sesizati cu foarte multe cauze,astfel ca va sfatuiesc sa mergeti la procurorul caruia i-a fost incredintata cauza si sa il rugati ca in limita posibilitatilor sa urgenteze si lucrarea care va priveste,eventual daca solutia este de "n.u.p." sa va dea adresa catre cei de la Brigada de Circulatie Rutiera pentru a va restitui permisul de conducere.
Adresati procurorului o cerere.Inteleg ca ati avut dovada cu drept de circulatie.Solicitati prelungirea valabilitatii acesteia sau emiterea altei dovezi.Este obligat sa va raspunda si veti sti ce e de facut.