avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sa nu faceti ca mine...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sa nu faceti ca mine...

Salut!
In urma cu cinci luni de zile, tarziu in noapte, am fost oprit in timp ce conduceam autoturismul proprietate personala si am suflat in alcool-tester. Cum a iesit 0,49 mg/L alcool pur in aerul expirat, am fost condus la IML unde mi s-au luat cele doua probe de sange.
Uite asa m-am ales din propria mea prostie cu un dosar de cercetare penala!
Au trebuit sa treaca 3 (trei) luni de zile ca Biroul Cercetari Penale al Politiei Rutiere sa-l trimita Parchetului cu propunerea de N.U.P., pentru ca cele doua probe de sange sunt sub 0,80 g o/oo alcool pur in sange. Eu tot sunam la ei si ii intrebam de ce dureaza atat de mult si mi se raspundea ca nu sosise de la Parchet unde trebuia inregistrat mai intai.
Mi s-a spus sa astept acasa o scrisoare din partea procurorului pe baza careia sa-mi ridic permisul de la Udriste. De atunci au trecut doua luni de cand dosarul meu a fost trimis la Parchet (str. Scaune) si inca nu am primit nici o scrisoare acasa.
Dosarul meu cu propunerea de N.U.P. este la un procuror? Ca sa ma interesez de el trebuie sa ma duc la registratura Parchetului? Ce ma sfatuiti sa fac? Ca dupa atatea luni masina imi "rugineste" in garaj si nici urma de permis...:(:(

Cel mai recent răspuns: hennessy007 , utilizator 09:57, 12 Aprilie 2006
Mai mergeti la Parchet.
Multumesc pentru raspuns. Dar eu intr-un Parchet n-am calcat niciodata si de aceea va intrebam cu cine vorbesc acolo sa aflu o rezolvare la problema mea...
cel mai bine este sa mergi la candiano popescu sa-ti scrie cei de la serviciul juridic o adresa in legatura cu rezultatul expertizei sau ce ai tu acolo ptr ca acolo e serv juridic care se ocupa de toate cele ale celor de la circulatie cu care te duci la udriste si-ti ridici carnetul . fara adresa asta nu-ti elibereaza permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a făcut accident pe 23 ianuarie mai era cu cineva ... Vadineanu Vadineanu Soțul meu a făcut accident pe 23 Ianuarie mai era cu cineva in mașina i sa lua permisul alcoolemia era mică acela a avut 3 zile de spitalizare nimic grav ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)
Este refuz de prelevare a probelor biologice daca sufli in etilotest? cezarad cezarad Am o mare nelamurire. O persoana (sofer) a fost oprita in trafic si i s-a pus in vedere sa sufle in etilotest. Acesta a suflat si a rezultat 0,58 mg/l alcool ... (vezi toată discuția)