avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

Buna ziua! Mama, in prezent decedata, a solicitat in temeiul legii 1/2000 reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafata de teren intravilan de 1,35 ha, a primit validare pentru aceasta suprafata dar a fost pusa in posesie numai cu suprafata de 0,74 ha si i s-a eliberat titlu de proprietate pentru 0,74 ha in anul 2004. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru ca eu in calitate de mostenitoare sa intru in posesia intregii suprafete validate ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 18:57, 17 Noiembrie 2015
Trebuie date in judecata cele 2 comisii (locala si judeteana) pentru eliberarea TP pentru diferenta respectiva de teren si punere in posesie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie mostenire lucianluurcs lucianluurcs Buna ziua.Ma confrunt cu o problema care are si o latura ilegala,din punctul meu de vedere.Va rog frumos sa-mi dati un raspuns . Strabunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 RobyG RobyG Buna ziua. Strabunica mea (decedata) a facut cerere pt reconstituirea proprietatii inca de la sf anului 1991 pt. aprox. 2,50 ha (s-a luat in considerare reg ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)