avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Jocuri de noroc
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Jocuri de noroc

Recent am citit noua ordonanta: OUG 77/2009

Eu am o pagina pe internet cu poker (primesc comision dupa fiecare jucator adus) insa pagina este pe limba engleza si jucatorii sunt din strainatate.

Dupa noua ordonanta trebuie sa inteleg ca imi trebuie o licenta ca sa fac asa ceva?

Mentionez ca eu nu organizez jocuri. Eu doar aduc jucatori noi.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:44, 22 Iulie 2009
Avand o astfel de pagina personala eu zic ca va incadrati in dispozitiile OUG nr.79/2009, si drept consecinta va trebuie o licenta de exploatare.
In aceste conditii, trebuie sa va adresati comisiei de specialitate pentru obtinerea licentei de exploatare, chiar daca sunteti asociat cu o persoana juridica straina iar participantii la joc sunt cetateni straini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie ref la jocurile de poker(turnee si cashgame) onilogi onilogi As dori sa stiu daca legislatia in Romania permite deschiderea unei sali(de ex) unde se pot organiza legal turnee de poker, cashgame, etc. Daca aceasta permite ... (vezi toată discuția)
Slot machine tip totem Irimia Claudiu Irimia Claudiu As vrea sa stiu daca in romania se pot legaliza aparatele de jocuri(noroc) care functioneaza doar conectate la internet. Masinile sunt simple,contin o ... (vezi toată discuția)
Poker online ionut_2010 ionut_2010 Buna seara, As dori sa stiu daca este legal sa joci poker online pe un site care nu este din Romania dar este in UE.Am citit pe un alt forum ceva despre Legea ... (vezi toată discuția)