avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Grila salarizare asistent medical cu studii superioare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Grila salarizare asistent medical cu studii superioare

Buna seara, am mai multe nedumeriri si anume in baza carei legi se face incadrarea salariala a unui asistent medical cu studii superioare care nu a mai lucrat in sistemul bugetar? Am plecat din mediul privat dupa 4 ani de zile la un spital de stat, pe o sectie de recuperare neuropsihomotorie unde exista spor de 75% de conditii speciale.La incheierea contractului, dna Sef Birou Runos m-a incadrat ca si Asistent medical cu studii superioare, clasa 49, gradatia 1(avand 4 ani vechime in munca) si am primit un salariu de baza de 1246 lei + 662 sporul de 75%. Am gasit pe internet statul de functii al spitalului unde lucrez, iar o colega de a mea, cu mai putin de 1 an vechime are salariu de incadrare de 1443.Toate acestea inainte de marea crestere de 25%. Intre timp mi-am dat si examenul de grad principal si ar trebui sa mi se mareasca salariul de baza.Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un calcul sa pot intelege cum ar trebui sa fiu remunerata acum si dupa incadrarea in grad principal si un sfat cu privire la ce am de facut sa indrept situatia. #-o

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Salarizare sanatate sorana-m sorana-m Buna seara, am o problema in ceea ce priveste salarizarile anterioare in sist bugetar-sanatate.Am fost angajata in 2015 in spital public ca asistent medical cu ... (vezi toată discuția)
Salarizare in sanatate sorana-m sorana-m Buna seara, am o problema in ceea ce priveste salarizarile anterioare in sist bugetar-sanatate.Am fost angajata in 2015 in spital public ca asistent medical cu ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent medical angajat in 2015 sorana-m sorana-m Buna ziua, doresc sa aflu legislatia dupa care ar fi trebuit facuta incadrarea drepturilor salariale a unui -asistent medical cu studii superioare-vechime in ... (vezi toată discuția)