avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salarizare in sanatate
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salarizare in sanatate

Buna seara, am o problema in ceea ce priveste salarizarile anterioare in sist bugetar-sanatate.Am fost angajata in 2015 in spital public ca asistent medical cu studii superioare,vechime 4 ani si 10 luni.Pe baza caror legi trebuia sa fiu incadrata?In oct 2015 am sustinut ex de grad principal,iar din ianuarie 2016 mi s-a recalculat salariul,iar in august 2016 conform noii grile Oug20/2016.Acum am fost instintata ca mi s-a calculat gresit sal de incadrare pt sporuri(75%) si ca trebuie sa inapoiez bani.Doar ca eu consider ca am fost incadrata gresit de la angajare,fiind incadrata ca si
Asistent Medical S,clasa 49,gradatia 1-salariu de baza 1246 si spor 662,ulterior,dupa principa si marirea de 25%,am fost incadrata cu clasa 51,gradatia 2-salariu de baza 2456,spor:1361.Am nevoie de indrumare legata de calcularea salariilor.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizare sanatate sorana-m sorana-m Buna seara, am o problema in ceea ce priveste salarizarile anterioare in sist bugetar-sanatate.Am fost angajata in 2015 in spital public ca asistent medical cu ... (vezi toată discuția)
Rog calcul salariu bugetar-sanatate sorana-m sorana-m Buna ziua, doresc sa aflu legislatia dupa care ar fi trebuit facuta incadrarea drepturilor salariale a unui -asistent medical cu studii superioare-vechime in ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent medical angajat in 2015 sorana-m sorana-m Buna ziua, doresc sa aflu legislatia dupa care ar fi trebuit facuta incadrarea drepturilor salariale a unui -asistent medical cu studii superioare-vechime in ... (vezi toată discuția)