avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri semnatura electronica traducator
Discuție deschisă în Traduceri

semnatura electronica traducator

Buna ziua! As vrea sa stiu cum isi poate folosi mai exact semnatura electronica un traducator. Care este utilitatea sa si in ce situatii? De exemplu, care sunt pasii de urmat de exemplu atunci cand ai de legalizat o traducere la un notar aflat in alta localitate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vertrad2 , utilizator 11:40, 18 Noiembrie 2015
Buna ziua,

Informatii despre semnatura electronica veti regasi in linkurile de mai jos, mie personal nu imi rezulta ca semnatura electronica se poate utiliza in acest fel in cazul traducatorului autorizat, regulamentul notarial in privinta traducerilor nu mentioneaza aceasta posiibilitate...

In ceea ce priveste semnarea unui document tradus ce va fi legalizat in alta localitate exista solutia ca Dvs. sa va inregistrati personal in registrul notarului din alta localitate si clientul poate merge cu documentele traduse de dvs. la acel notar.

[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.
Da, am studiat actele despre semnatura electronica, dar tot nu inteleg 100% cum s-ar aplica in cazul traducerilor. Multumesc, Laura, pentru sugestii
Dar degeaba merg eu in localitatea acelui notar ca sa semnez in registru, daca clientului va trebui sa-i trimit de fiecare data prin posta originalele traducerii care necesita legalizare. Tocmai in aceasta ideea m-am gandit ca pot gasi solutii de utilizare a semnaturii electronice. Are cineva experienta efectiva in cazul traducerilor vis-a-vis de semnatura electronica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuarea și legalizarea traducerilor - modificari aduse de normele de aplicare a legea 36/1995 republicata Kapy Kapy Am inteles ca se modifica legea traducatorilor si ca se complica un pic procedura de certificare. Stie cineva mai multe detalii? (vezi toată discuția)
Traducere ºi legalizare acte autoturism import CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 traducerea pt o masina adusa din germania trebuie autorizata sau poate fi o traducere simpla, precizez ca aceste acte trebuie duse la adm financ. utumesc (vezi toată discuția)
Folosirea siglelor si a simbolurilor in traduceri alexmolla alexmolla Bună ziua. Am o întrebare referitoare la introducerea unor sigle, steme, bannere, etc. în traducerile autorizate şi legalizate. Astfel, unii colegi ... (vezi toată discuția)