urmare a hotararii asociatiei de proprietari, ca urmare a unor incidente neplacute, am solicitat ADP-ului proprietar al spatiului, inaltarea gardului de sarma deja construit de ADP in jurul spatiului verde al blocului, de la 0,90 cm la 1,60 cm. ADP si-a dat acordul dar din lipsa de fonduri ne-a permis sa-l inaltam cu fondurile asociatiei. Am inaltat gardul conform aprobarii primite. Dar, in urma unei reclamatii a unui locatar din alt bloc caruia nu-i place gardul, am primit somatie direct de la Disciplina in constructii sa aducem terenul la starea initiala pentru ca nu avem autorizatie de constructie. Intrebarea este putem sa obtinem noi autorizatie de constructie nefiind proprietari sau o cerem ADP-ului? Si Disciplina in constructii nu ar fi trebuit sa ne dea o instiintare in care sa ne ceara sa intram in legalitate intr-un anumit termen rezonabil si nu sa ne someze sa stricam in cateva zile ceva care e apreciat de locatari si necesar.
Mergeti la "Disciplina in constructii" cu acordul ce-l aveti de la ADP, discutati si puneti lucrurile cap la cap. Poate cei de la ADP si-au dat acordul dar trebuia sa aveti si autorizatia de constuctii... Poate va da un termen in care sa intrati in legalitate dumneavoastra, asociatia sau ADP-ul.
Alee spatiu public!!!
hakie07
Buna ziua!Doresc sa deschid un cabinet medical si vreau sa fac intrare separata prin balcon, ma intereseaza daca pot sa fac alee prin spatiul verde si daca nu ... (vezi toată discuția)