avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa autodemolata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa autodemolata

Buna ziua. Am de vanzare un teren care in actele de la primarie figureaza cu cladire dar aceasta s-a autodemolat in urma cu 15 ani, Am intocmit actele necesare de vanzare cumparare si la cadastru terenul figureaza fara cladire. De la primarie mi s-a spus ca este necesar sa consult un arhitect pentru intocmirea planului de demolare a cladirii, fiind necesara aprobare de la mediu si e on, asta in conditiile in care a fost intrerupta furnizarea energiel electrice in urma cu mai bine de 15 ani si caldirea nu exista. Intrebarea mea este, se poate face o cerere la primarie prin care sa solicit intocmirea unei comisii la adresa respectiva pentru a constata ca nu exista cladire, pentru a nu mai fi necesar sa platesc si arhitectul. pentru intosmirea planului.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: HoncuRoxana , utilizator 20:09, 18 Noiembrie 2015
din cate stiu se poate veni la fata locului sa se constate starea de fapt, eventual declaratii notariale de la vecini.
Impozitul cum a fost platit pana acum??? si pe cladire??
Si in actele dv. de proprietate? Si la primarie in ce baza figureaza asa? Si ce destinatie are terenul?
Depinde demulte, poate e un avantaj.
Multumesc! Impozitul a fost platit si pe caldire pana in prezent.
Atat in titlul de proprietate cat si la actele de la primarie figureaza cu cladire, doar in fisa cadastrala figureaza fara cladire. Doresc sa-l vand dar nu stiu daca va urma sa se construiasca sau nu cladire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpar teren cu casa veche erikamaria erikamaria Doresc sa cumpar un teren cu o casa veche pe el 1937 . Este o mostenire care a fost dezbatuta si proprietarul a castigat mostenirea dar trebuie sa dea o ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Casa veche cazuta alinasibogdan alinasibogdan Buna ziua.Am un teren cu o casa veche pe el, care este cazuta.as vrea sa stiu daca se poate face constatarea casei respective fara o autorizatie de demolare( ... (vezi toată discuția)