avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... obligatia de a face
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

obligatia de a face

buna ziua

ma pot adresa instantei printr-o actiune de gen obligatia de a face, prin care instanta sa oblige firma x de recuperare a creantelor sa imi puna la dispozitie contractul de cesiune prin care eu sunt terta persoana ???

sau ce alta actiune judecatoareasca pot folosi sa mi se puna la dispozitie acel act.

multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: flaviamihaela , utilizator 19:00, 23 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Daca nu veti reusi sa primiti acel act dupa ce-i notificati in scris prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, va puteti adresa instantei.
Va sfatuiesc ca somatia sa o formulati prin executor judecatoresc sau printr-un avocat.
Va adresați degeaba. Ce trebuie sa va arate e dovada cesiunii nu contractul de cesiune, ala e un contract intre părți care pe dvs nu va privește. Ce va interesează e dacă firma e creditorul dvs sau nu. Și de fapt, nici asta nu va interesează, dacă nu va arata ei sau nu va notifica banca , cesiunea nu va e opozabila.
Av. Gabriel Klein Kiritescu - am trimis 5 notificari cu confirmare primita. toate au fost ignorate
gi-jane2 - considerati ca ma adresez degeaba. asai. pe mine ma priveste contractul pentru ca vreau sa vad cu cat a platit creanta, ce anume s-a cesionat un contract de credit s-au o creanta de bani, cand anume s-a cesionat. sunt elemente care ma intereseaza pentru ca nu e normal sa cumperi cu 5 lei si sa ceri 300 lei .
Tocmai asta nu veți afla. Nu contează pe cat au cumpărat, dvs veți plati cat ați datora băncii dacă nu ar fi cedat creanță. Calculele le faceți cu contractul in fata. Dacă sunteți nemulțumit de cat va pretind, soluția e contestatia la executare, nu va ajuta cu nimic sa stiti convenția dintre cele doua părți.
Folosiți funcția editeaza și nu mai postați mesaje consecutive, mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a cere executarea silita ContSters277537 ContSters277537 Am un creditor care a cesionat un contract de credit bancar in anul 2010 unui SRL. Ma aflu in contestatie la executare si e posibil sa o castig, contra acelui ... (vezi toată discuția)
Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)