avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... obligatia de a face
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

obligatia de a face

buna ziua

ma pot adresa instantei printr-o actiune de gen obligatia de a face, prin care instanta sa oblige firma x de recuperare a creantelor sa imi puna la dispozitie contractul de cesiune prin care eu sunt terta persoana ???

sau ce alta actiune judecatoareasca pot folosi sa mi se puna la dispozitie acel act.

multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: flaviamihaela , utilizator 19:00, 23 Noiembrie 2015
mergeti la un avocat, faceti contestatie la executare invocand prescriptia, asta daca sigur nu ati platit ultimii ani nimic, eu asta am facut si am castigat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a cere executarea silita ContSters277537 ContSters277537 Am un creditor care a cesionat un contract de credit bancar in anul 2010 unui SRL. Ma aflu in contestatie la executare si e posibil sa o castig, contra acelui ... (vezi toată discuția)
Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)