avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... studiu dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

studiu dosar

buna ziua!
in calitate de parte intr-un dosar civil pot studia dosarul la arhiva,chiar daca am avocat care ma reprezinta? influienteaza aceasta studiera procesul?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: coloseum58 , utilizator 16:15, 18 Noiembrie 2015
Sigur ca puteti studia dosarul avand in vedere ca sunteti parte in dosarul respectiv.
Nu afectează cu nimic dreptul de a studia dosarul faptul ca aveți avocat.
Dreptul avocatului de a studia dosarul izvorăște din dreptul dvs. în calitate de parte în dosar,el fiind doar împuternicit de dvs.
Asa le puteți spune celor de la arhiva dacă nu vor sa va dea dosarul pentru studiu.
ok,multumesc;va rog ce reprezinta prescurtarile ref la activ unui av:I,,nstante la care au dreptul sa puna concluzii:J,T,C.A',,
J=Judecatorie,T=Tribunal,CA=Curte de Apel,se pare ca nu are dreptul sa puna concluzii si la ICCJ=Inalta Curte de Casatie si Justitie.
multumesc dle avocat!
in cazul expertizei intr-un dosar care este procedura:
intai se achita expertiza sau dupa se achita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica extrajudiciara ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult sa-mi spuneti daca expertiza grafoscopica extrajudiciara se ia in considerare in Instanta si daca exista un articol de lege in acest sens. M-ar ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitate procesuala? in cazul unei spete civile, familie ... Rox44Ana44 Rox44Ana44 Lipsa calitate procesuala? In cazul unei spete civile, familie si minori, intimatul - cetatean strain reprezentat prin avocat in baza unui mandat semnat in ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar penal avform avform Sunt reprezentant al unei societati comerciale care are dosare penale in lucru pe la parchete sau IPJ - uri. Avand in vedere ca avem calitatea de ... (vezi toată discuția)