avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Personal didactic auxiliar _ concurs ocuparea postului ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Personal didactic auxiliar _ concurs ocuparea postului Administrator Financia I(S)


Buna ziua ,
una dintre cerentele de ocupare a postului de Adminstrastor Financiar I(S) la o scoala gimnaziala : studii superioare absolvite cu examen de licenta in specialitatea finante - contabilitate , vechime in specialitatea studiilor peste 7 ani
Ia cazul meu vechimea in specialitate studiilor este de 6 ani si 9 luni .
Nu se poate echivala la vechimea in specialitate la 7 ani tind cont ca imi lipsesc 3 luni ?
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent .
Cel mai recent răspuns: vero2014 , utilizator 19:41, 18 Noiembrie 2015
multumesc !
Buna seara , revin la acelasi subiect " studii superioare absolvite cu examen de licenta in specialitatea finante - contabilitate , vechime in specialitatea studiilor peste 7 ani " cu alta intrebare :
- din anul 1996 pana in anul 2006 am lucrat ca functionar economic , din anul 2006 mai exact 25.09.2006 pana in 26.06.2013 mi s-a schimbat functia si am lucrat ca economist . In anunt ca vechime este mentionat " vechimea in specialitatea studiilor " nu scrie " in specialitatea studiilor superioare " Intrebarea mea este nu mi se poate recunoaste ca vechime 17 ani lucati in domeniul de specialitate ?
Astept raspunsul dumneavoastra . Multumesc anticipat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, ... Marianvkp Marianvkp Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, sa se ceara vechime in invatamant (1 an pe orice post). Postul este de administrator ... (vezi toată discuția)
Diploma cursuri postuniversitare nerecunoscuta ceapraga ceapraga Buna ziua, Lucrez la privat de 7 ani ca programator. De cand s-a schimbat legea, beneficiez de reducerea de impozit acordata programatorilor. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cerinte ocupare post contabil primarie comuna dutescu maria dutescu maria Buna ziua, As dorii sa stiu de la specialistii din domeniu, care sunt conditiile de indeplinit ptr. a ocupa postul de contabil primarie, unde lucrez deja ca ... (vezi toată discuția)