avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cerinte ocupare post contabil primarie comuna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cerinte ocupare post contabil primarie comuna

Buna ziua,
As dorii sa stiu de la specialistii din domeniu, care sunt conditiile de indeplinit ptr. a ocupa postul de contabil primarie, unde lucrez deja ca inspector executari silite. Mentionez ca sunt economist din martie 2010 fară CECAR.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 1 Martie 2019
Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoana care participă la concursul pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant se stabilesc, pe baza fişei postului, la propunerea structurilor în al căror stat de funcţii se află funcţia vacantă.

Condiţiile specifice referitoare la studiile necesare pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante care necesită studii superioare ori studii superioare de scurtă durată se stabilesc în conformitate cu nomenclatoarele domeniilor şi specializărilor din învăţământul universitar de lungă durată şi scurtă durată, respectiv nomenclatoarele domeniilor de studii universitare de licenţă şi specializărilor şi programelor de studii din cadrul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, ... Marianvkp Marianvkp Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, sa se ceara vechime in invatamant (1 an pe orice post). Postul este de administrator ... (vezi toată discuția)
Cod cor și studii la angajare rrramor rrramor Trebuie sa organizez un concurs pentru asistent medical ( pentru un bazin de înot), fochist și femei de serviciu. Ma contrazic cu șefa de la resurse ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa mi se refuze angajarea in spital ca medic rezident ... Anonim1001 Anonim1001 Este posibil sa mi se refuze angajarea in spital ca medic rezident deja confirmat pe loc prin ordin de la minister? Am cazier judiciar dar fapta mea nu se ... (vezi toată discuția)