avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plan de incadrare zona si plan de situatie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plan de incadrare zona si plan de situatie

Buna seara!va rog frumos ma puteti ajuta cu ceva?? am inchiriat un spatiu pentru a mi deschide un bar si acum trebuie sa ma racordez la apa,iar cei de la acea firma imi spun ca am nevoie de plan de incadrare in zona si plan de situatie desi eu pe actele spatiului am schita deja facuta!certificatul de urbanism imi trebuie??Multumesc frumos si astept un raspuns cat mai urgent!

Alte discuții în legătură

Bună seara. problema mea se prezintă astfel. in urmă cu o ... Ovidiu68 Ovidiu68 Bună seara. Problema mea se prezintă astfel. In urmă cu o lună jumate am închiriat un spațiu care a fost laborator de patiserie din 2019 (după sigla ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie tinaval11 tinaval11 Puteti sa imi spuneti pasii ce trebuie urmati in schimbarea destinatiei unui garaj in spatiu de productie? Sediul SRL-ului este pe casa de care e lipit si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog ,dacă ma poate ajuta cineva .vreau sa schimb ... giagi giagi Buna ziua! Va rog ,dacă ma poate ajuta cineva .Vreau sa schimb destinație :spațiu comercial in uscătorie așa cum a fost la început .Nu mai reușim sa ... (vezi toată discuția)