avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Care este procedura pas cu pas de recuperare a taxei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Care este procedura pas cu pas de recuperare a taxei de mediu?

Buna ziua. Detin prin contract de v-c un autoturism adus din Germania pe care vreau sa-l inmatriculez pe numele meu in Romania.

Stiu ca nu exista posibilitatea inmatricularii fara achitarea taxei de mediu care in cazul meu este de 5.000 ron.

Care este, dupa inmatriculare, procedura pas cu pas de recuperare a acestei taxe?

Cel mai recent răspuns: Ionutbog , utilizator 17:07, 23 Noiembrie 2015
Vedeti acest articol:
Procedura care trebuie urmată pentru restituirea taxei pe poluare pentru autoturisme
[ link extern ] /
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru de mediu pentru auto inmatriculat dupa finalizare contract leasing (oug 9/2013 art.4 pct.c) pasatmadalina pasatmadalina Am observat ca majoritatea cazurilor de recuperare timbru de mediu se refera la autoturismele aduse din afara tarii si inmatriculate in RO pentru care ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism calincimpean calincimpean Buna ziua, am cumparat un autoturism ,,mercedes c 220\\" in decembrie 2012 si am sentinta definitiva pentru inmatriculare fara taxa. Astazi m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)