avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Achitare impozit, succesiune
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Achitare impozit, succesiune

buna ziua,am cumparat un teren cu hartie de mana in urma cu 18 ani,acum cu mostenitorii am cazut de acord sa facem actele,dar pt succesiune ,trebuie platit impozitul,va rog ,sunt dispusa sa platesc impozitul eu,dar nu stiu la ce suma se ridica,sunt 2,50 ha[50 pasune,si 2 ha agricol,]va rog ma poate ajuta cineva?ultimul impozit a fost platit in 1998....as putea face un act notarial,de promisiune de vanzare,pentru a nu plati si sa fiu iar pagubita?multumesc

Alte discuții în legătură

Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract arenda si legalitate insusire subventie arlandh arlandh :Buna dimineata! Tatal meu a decedat in anul 2001. Mostenire: 8,55 ha teren arabil si 0,74 ha pasune. Mostenitori: eu si mama. Nu am efectuat succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Acte mostenire,vanzare teren silcami silcami buna ziua,va rog in urma cu 18 ani,am cumparat o bucata de pamant cu zdelca,titlul de propietate pe panant e ra pe numele vanzatorului si al surorii ... (vezi toată discuția)