avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte mostenire,vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte mostenire,vanzare teren

buna ziua,va rog in urma cu 18 ani,am cumparat o bucata de pamant cu zdelca,titlul de propietate pe panant e ra pe numele vanzatorului si al surorii acestuia.,[sora fiind decedata,partea ei de bani a luat o fiul acesteia,semnand amandoi hartyia de mana ,facuta in fata oficialilor din primarie].Am luat legatura cu unul din mostenitori,cum titularul de pamant a decedat,este de acord sa facem actele,va rog spune ti mi ce acte trebuiesc avute pentru mostenitor?sa pot incheia apoi act de vanzare cumparare?eu sunt dispusa sa platesc toate cheltuielile,doar sa am si certitudinea ca nu se razgandeste,...va rog mult invata ti ma cum trebuie sa procedez,ce adeverinte si acte trebuie sa aiba copiii titularului de pamant?as putea incheia eventual inainte o promisiune de vanzare?mentionez ca la inceput am platit impozitul pe care titularul il avea in primarie[am chitanta]dar cum dumnealui nu avea bani,nici noi sa perfectionam,nu le am mai facut.Va rog,nu as vrea sa platesc din nou si sa raman in paguba.Noi pe teren,am ridicat casa,unde locuim toata familia.va multumesc mult....cu toata stima pentru ceea ce face ti pentru noi,multumesc
Cel mai recent răspuns: silcami , utilizator 14:11, 28 August 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care, dupa studierea actelor pe care le detineti si dupa ce afla pozitia fiecaruia din cei implicati va poate ajuta cel mai bine.
Va sfatuiesc ca sa incheiati inainte de orice UN ANTECONTRACT DE VANZARE CUMPARARE PENTRU TEREN macar in fata primarului semnat DE TOTI CEI IMPLICATI (TOTI MOSTENITORII). Actul este sub semnatura privata dar aveti certitudinea ca macar va recuperati banii.
buna ziua un antecontract a fost intocmit in momentul achitarii banilor pentru teren,in fata primarului,cu stampila semnatura,si prezenta celor implicati in vindere,ce mi ar fi de mare folos,cum si cine trebuie sa faca succesiunea,acte necesare...multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

BunĂ ziua,am un teren arabil propietarul a murit BUNĂ ZIUA,am un teren arabil fostul proprietar a murit,am doar ante contract de vânzare cumpărare contract asistentă juridică sunt propietarul de drept ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a încheiat o convenție civilă în anul ... Bogdănești Bogdănești Bună ziua! Tatăl meu a încheiat o Convenție Civilă în anul 2001,la primărie în care se precizează că a cumpărat o bucată de pământ ,suma ... (vezi toată discuția)
Cumparare de pamant - anulare antecontract roxana si florin roxana si florin Am cumparat un pamant pentru care am facut la notar un antecontract in care eu ca si cumparator am dat o treime din bani iar vanzatorul se obliga ca in termen ... (vezi toată discuția)