avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare taxa de la stat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare taxa de la stat

buna ,
socrul meu si-a cumparat o masina in 2013 din germania.a platit taxa de mediu si am inteles ca ,conform legii o poate recupera .a fost la finante si a depus cerere insa a primit un raspuns cum ,ca nu pimeste banii decat daca daca are ceva hotarare.mia spus cineva ca ar trebui sa dea in judecata mai exact nu stiu pe cine.
saracu nu are cum sa isi plateasca avocat iar eu in momentul de fata nu il pot ajuta.
exista o cerere tip pe care o poate complecta si sa poata sa-si depuna singur actele pentru aceea recuperare.
si care ar fii pasii.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 14:20, 22 Noiembrie 2015
Va sfatuiesc sa apelati totusi la un avocat intrucat taxa respectiva poate sa fie recuperata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu taxa auto recuperata de doua zile bogdano18 bogdano18 Buna ziua, Doresc sa vand o masina. Am castigat procesul de recuperare al taxei auto in urma cu 2 zile (dar inca nu am primit banii), deci intentionez sa o ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu platita, noul proprietar trebuie sa plateasca iar? erickalina erickalina In vara lui 2008 am cumparat o masina secon hand din Germania.Am inmatriculat-o in Romania in 2009, platind taxa de mediu de la aceea vreme.Vreau sa vand ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)