avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu platita, noul proprietar trebuie sa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu platita, noul proprietar trebuie sa plateasca iar?

In vara lui 2008 am cumparat o masina secon hand din Germania.Am inmatriculat-o in Romania in 2009, platind taxa de mediu de la aceea vreme.Vreau sa vand masina.Noul proprietar tb. sa mai plateasca iar taxa de mediu.Mentionez ca nu am actionat in instanta pt. recuperarea taxei de mediu.
Cel mai recent răspuns: erickalina , utilizator 19:20, 22 August 2013
Buna ziua,
In situatia dvs taxa nu mai trebuie platita.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare sau timbrul de mediu lazaroiunicole lazaroiunicole Buna ziua! As dori sa stiu daca,la cumpararea unei masini secon hand marca \\"Citroen\\",inmatriculata in Romania de cca 3 ani ,trebuie sau nu sa platesc ... (vezi toată discuția)