avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare sau timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare sau timbrul de mediu

Buna ziua!
As dori sa stiu daca,la cumpararea unei masini secon hand marca "Citroen",inmatriculata in Romania de cca 3 ani ,trebuie sau nu sa platesc Timbrul de mediu? Mentionez ca actualul proprietar nu a platit aceasta taxa.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu platita, noul proprietar trebuie sa plateasca iar? erickalina erickalina In vara lui 2008 am cumparat o masina secon hand din Germania.Am inmatriculat-o in Romania in 2009, platind taxa de mediu de la aceea vreme.Vreau sa vand ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto bunea_lili bunea_lili Buna ziua! Am cumparat o masina secon hand si as dori sa o inscru dar nu vreau sa platesc taxa auto. Cum pot proceda? am citit in oug 1/2012 ca taxa auto se ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu auto Georgianavoicu Georgianavoicu Buna ziua, Detin o masina Citroen, achizitionata in 2011 (masina a fost inmatriculata prima data in Ianuarie 2008), pentru care la momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)