avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Noua lege: Diplomele pentru studiile neacreditate ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Noua lege: Diplomele pentru studiile neacreditate efectuate înainte de 2011 nu vor mai fi recunoscute de stat

Buna,

Am citit noua lege adoptata de senat

www.avocatnet.ro/content/art...

si mi-e foarte neclara.

Eu am absolvit in 2012 la UBB Cluj, o specializare cu "autorizatie provizorie". Oare diploma mea va mai fii recunoscuta daca ajunge legea sa fie promulgata?

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Absolvire facultate cu autorizare provizorie RobertN RobertN Stiu ca este un subiect poate mai atipic dar sunt foarte interesant sa ma scriu la o facultate, mai degraba o specializare dar sunt foarte precaut pentru ca ... (vezi toată discuția)
Probleme eliberare diploma licenta dianam5 dianam5 Am o problema destul de complicată legată de sistemul universitar din România. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata, in contextul in care am incercat ... (vezi toată discuția)