avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... control intern managerial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

control intern managerial

In urma unui audit mi s-a atras atentia sa completez toate fisele posturilor cu o fraza referitoare la controlul intern managerial. Imi puteti sugera cum sa sune?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 19 Noiembrie 2015
Salariatul cunoaste si sustine valorile etice si valorile organizatiei, respecta si aplica reglementarile cu privire la etica, integritate, evitarea conflictelor de interese, prevenirea si raportarea fraudelor, actelor de coruptie si semnalarea neregularitatilor.

Salariatul trebuie sa cunoasca misiunea incredintata entitatii, obiectivele si atributiile entitatii publice si ale compartimentului din care face parte, rolul sau in cadrul compartimentului, stabilit prin fisa postului, precum si obiectivele postului pe care il ocupa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 1649/2011 privind modificare ordinului 946/200 LucianSirbu LucianSirbu Buna Ziua. Va rog sa ma sprijiniti in aplicarea corecta a standardului nr. 4 din Ordinul 946/2005 privind,, functiile sensibile,, Daca ati putea sa- mi ... (vezi toată discuția)
Audit intern la o societate juridica proprietate privata flori_m2005 flori_m2005 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine, daca se poate, cu unele idei pentru desfasurarea auditului intern la o firma privata. Societatea este auditata extern, ... (vezi toată discuția)
Asigurarea functiei de audit prin sistem de cooperare ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:o persoana incadrata pe o functie publica de executie,auditor intern in cadrul unei primarii ,poate sa exercite ... (vezi toată discuția)