avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare -cumparare teren- costuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare -cumparare teren- costuri

Buna ziua
Doresc sa achizitionez un teren in valoare de 1500 euro . Imi puteti spune care este calea cea mai favorabila (material) prin care pot incheia acest contract de vanzare cumparare(Notariat,judecatorie...)? Si deasemenea care ar fi costurile incheerii acestui contract? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pret acte notar ! Adriana68 Adriana68 Pentru o casa la tara, in valoare de 5000 euro, verisorul meu doreste sa-mi doneze partea lui. Exista cadastru pe proprietate, insa, procura notariala ... (vezi toată discuția)
Sprijin juridic indiviziune vitalsmart vitalsmart Buna seara! Detin cota de 5/8 dintr-o garsoniera prin vanzare cumparare cu clauza de habitatie plus cota de 1/8 prin vanzare cumparare direct de la ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat in rate inainte de casatorie Lauriss_idd Lauriss_idd Buna ziua, Eu si prietenul meu urmeaza sa achizitionam, luna viitoare, un apartament de la un dezvoltator. Jumatate din valoare apartamentului o platim ... (vezi toată discuția)