avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Spor de vechime
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Spor de vechime

Unui angajat iesit la pensie, dar pe care unitatea vrea sa-l mai pastreze pentru cel putin un an de zile i se acorda spor de vechime? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 19 Noiembrie 2015
O persoana care are calitatea de pensionar si incheie un c.i.m., in conditiile legii, poate beneficia de sporul de vechime, daca este mentionat in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensii Pensionarul56 Pensionarul56 Sunt pensionar la stat( 20 de ani în minerit) si am ieșit în mai 2016 la 56 de ani, pot să mă reangajez la acelaș angajator dar pe alt post? Voi semna un ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime pensionar angajat fgeorgeta fgeorgeta Va rog sa-mi spuneti daca unui pensionar (limita de virsta ) angajat cu CMI trebuie sa i se acorde in continuare spor de vechime ;sau acordarea ramane la ... (vezi toată discuția)
Acordare spor vechime ContSters278216 ContSters278216 Buna-ziua.V-as ruga sa ma informati daca un salariat care lucreaza intr-o firma privata are dreptul la spor de vechime.Salariatul este personal TESA -operator ... (vezi toată discuția)