avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salar

Am poprire pe salar suma de 3.800 lei. Lucrez 2 ore pe zi si obtin lunar 300 lei . Poprirea nu se poate pune conform art. 729, alin. 3 N.C.P.C. E posibil sa imi urmareasca bunul imobil ? De la ce suma in sus se urmareste bunul imobil ?
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2015
vrani, utilizator
Cel mai recent răspuns: vrani , utilizator 14:00, 23 Noiembrie 2015
Am fost obligata de catre moderatorul gi-jane2 , sa cuplez doua intrebari care au acelasi titlu ,, poprire salar '' , ultima intrebare fiindu-mi stearsa ! Deci , daca am acum poprire pe salar si mi se i-a 1/3 din el, si sunt barbat ,care umeaza sa nasc peste 3 luni si intru in concediu de maternitate, ce se va intampla cu poprirea ? Se poate sista pe periada de doi ani pana ma intorc la munca? Sau poate executorul asa cum mi-a zis, sa imi scoata casa la vanzare, pt. 3000 lei daca intrerup plata pe perioada concediului de maternitate ?Multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
vrani, utilizator
Din nefericire, așa cum v-am arătat mai sus, dacă nu se recuperează sume de bani, din alte executări asupra patrimoniului dvs., executorul ar putea începe executarea imobiliară. Dar, pe contestație la executare, ați putea stopa o astfel de executare , dacă este locuința de familie.
Naștere ușoară!
:offtopic:
Pe mine nu ma interesează ca nașteti bărbat fiind, ci sa nu deschideți subiecte noi pe aceeași tema. Indiferent cine adresează întrebarea, situația e aceeași și simpla pe deasupra:aveți venituri și bunuri cat sa se recupereze suma de pana în 10 mii de lei, bine. Dacă nu, se ajunge la executarea imobiliara.
Asa ca dacă aveți venit pt doua ore sau nu aveți salariu ca ati intrat în ccc, situația e aceeasi cat nu aveți venit pe cate sa va înființeze poprirea.
Asa ca nu va mai perpeliti ca vi se șterg mesajele când nu respectati regulamentul.
Nu mai adresați problema altora în nume personal dacă vreți sa nu creați confuzii.
Multumesc de raspuns ilie1111 ! Voi continua sa platesc 1/3 din salar si dupa ce nasc , asa evit executarea imobilului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Poprire imobiliara homonai homonai Cu ceva timp in urma am avut un conflict cu o persoana, acesta m-a dat in judecata pe motiv de lovire si alte violente. A castigat procesul, eu trebuiind sa-i ... (vezi toată discuția)
Daca am o datorie la orange de peste 15.000 lei ce se poate întâmpla? ... HoreaHorea HoreaHorea Daca am o datorie la Orange de peste 15.000 lei ce se poate întâmpla? Menționez ca am servici și salar lunar. Îmi poate lua executorul casa? Mulțumesc (vezi toată discuția)