avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daca am o datorie la Orange de peste 15.000 lei ce se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca am o datorie la Orange de peste 15.000 lei ce se poate întâmpla? ...

Daca am o datorie la Orange de peste 15.000 lei ce se poate întâmpla? Menționez ca am servici și salar lunar. Îmi poate lua executorul casa? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: HoreaHorea , utilizator 18:23, 23 Februarie 2023
Daca este proprietatea dvs, o poate pune in vanzare..
Cât aveți datoria la creditor`? Dacă aveți salariu și creanța este sub 10,000 lei este posibil să scăpați de executarea silită imobiliară.

Dar la o creanță de 15,000 lei poate să vă scoată și imobilul la vânzare.
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2023
Dapix, utilizator
Dar o poate scoate fără a pune prima oară propire pe salar? O poate scoate direct?

Dapix a scris:

Cât aveți datoria la creditor`? Dacă aveți salariu și creanța este sub 10,000 lei este posibil să scăpați de executarea silită imobiliară.

Dar la o creanță de 15,000 lei poate să vă scoată și imobilul la vânzare.

Imobilul poate fi scos la vânzare la creanțe peste 10,000 lei.
Dar dumneavoastră puteți nogocia cu creditorul prin intermediul executorului o plată lunară eșalonată, și astfel să scăpați de executarea imobiliară.
Mulțumesc frumos pentru răspuns

Dapix a scris:

Imobilul poate fi scos la vânzare la creanțe peste 10,000 lei.
Dar dumneavoastră puteți nogocia cu creditorul prin intermediul executorului o plată lunară eșalonată, și astfel să scăpați de executarea imobiliară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita banca sofyaamber sofyaamber Buna ziua, In cazul in care la aceasi banca exista doua credite pe numele aceleiasi persoane , unul de refinantare a unui alt credit (care a fost la alta ... (vezi toată discuția)
Executare apartament 123adi 123adi Buna ziua, Am pierdut un proces si mi s-au cerut daune morale de 9000 lei. Am fost chemata la executor. Am fcut dovada ca detin un apartament impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar vrani vrani Am poprire pe salar suma de 3.800 lei. Lucrez 2 ore pe zi si obtin lunar 300 lei . Poprirea nu se poate pune conform art. 729, alin. 3 N.C.P.C. E posibil sa ... (vezi toată discuția)