avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demonstrarea Vechimi in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demonstrarea Vechimi in munca

Buna Ziua
In situatia in care un angajator numai exista si prin urmare nu pot face dovada vechimii in munca , avand raspunsuri de la lichidator si arhivele nationale ca nu se gaseste arhiva angajatorului si nu mi poate elibera adeverinta de vechime aferenta perioadei lucrate ( aprilie 1985 -septembrie 1985 ) pot sa actionez in judecata ANGAJATORUL CARE MI-A PIERDUT CARNETUL DE MUNCA PENTRU A SOLICITA PLATA STAGIULUI DE COTIZARE PENTRU LUNILE RESPECTIVE ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 19 Noiembrie 2015
Da, puteti face asa ceva, insa trebuie sa introduceti actiunea in termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)