avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcool la volan- sentinta de condamnare- permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcool la volan- sentinta de condamnare- permis

am primit o sentinta pt alcool la volan de 1 an si 3 luni cu suspendare sub supraveghere pe o perioada de 2 ani. ca pedeapsa completara suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 1 an. se mai specifica la un momendat ca se suspenda executarea pedepsei accesorii pe durata suspendarii sub supraveghere. imi puteti spune dupa cat timp pot da pentru permis din nou? multumesc
Cel mai recent răspuns: sergiu2016 , utilizator 20:29, 19 Noiembrie 2015
După trecerea unui an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare veți putea susține un nou examen în vederea obținerii permisului de conducere.
multumesc. dar cineva mi-a zis ca ar trebui sa astept vreo 4 ani. oare are dreptate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie sentinta kra kra Salutare, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa descifrez o sentinta data de judecatorie ca nu inteleg nimic din ea. \\"Tip solutie: Condamnare Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Permis anulat, recuperare drept de a conduce Iulian09677 Iulian09677 Daca am fost condamnat cu suspendare si ca pedeapsa complementara nu am voie sa conduc autovehicule pe o perioada de 2 ani si a trecut unu pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto anulat mito mito as dori sa stiu daca imi mai pot redobandi permisul auto anulat pt alcool (vezi toată discuția)