avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... drum comunal modernizat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

drum comunal modernizat

drumul comunal pe care locuiesc se modernizeaza din fonduri europene , insa drumul devine mult mai ingust decat cel initial (aprox 2 m), Carui fapt se datoreaza acest lucru, asa a fost facut proiectul tehnic sau e o smecherie a executantului nu stiu ..Pot ca si locuitor al comunei solicita autoritatiilor locale informatii cu privire la datele tehnice conform Legii nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public? Sau acestea sunt confidentiale ?
Va multumesc !! :sorry:

Alte discuții în legătură

Informatiile de interes public navramescu navramescu conform legii Nr. 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public , pot avea acces la lista datornicilot TVA persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Cale de acces ingustata dascalita76 dascalita76 Buna ziua, Mama mea are o casa mostenita de la mama ei intr-o comuna argeseana ( casa in care ea a copilarit si a locuit pana la 18 ani )Specific ca ea nu ... (vezi toată discuția)
Schimb teren cu primaria crin_cry crin_cry Buna ziua, Am infiintat un SRL si am cumparat mai multe terenuri , facand intabulare incerta. Aceste terenuri sunt traversate pe diagonala de un drum vecinal, ... (vezi toată discuția)