avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... HELP ! TELEKOM - contracte intre profesionisti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

HELP ! TELEKOM - contracte intre profesionisti

Buna ziua , sunt administratorul unei companii , de 4 luni am incheiat un contract cu telekom , il semnez, se instaleaza serviciile apoi citesc contractul ( greseala mea ) si vad ca este pe 3 ani , lucru cu care nu am fost instiintat si nu am fost de acord ! Revin cu telefoane , se schimba contractul pe 2 ani . Toate bune si frumoase !
Dupa 2 luni , am nevoie de un upgrade la contract , respectiv sa adaug un serviciu de mobil , sun la telekom , cadem de acord telefonic urmand sa ma contacteze in cateva ore pentru definivare , nu ma suna nimeni !
Astept o saptamana , revin eu cu un telefon, vorbesc cu alt domn , aceasi situatie , ne intelegem telefonic asupra termenilor si conditlor , costului , urmand sa primesc pe email o lista cu numere de telefon din care sa imi aleg numarul preferential!
EVIDENT NU MA SUNA NIMENI , NU PRIMESC NICI O LISTA !
Profund dezamagit , fiind mintit/inselat nu stiu care este cuvantul potrivit , prostit de fapt , sun pentru rezilierea contractului si mi se supune ca am de platit o taxa de reziliere de 200 Euro + factura pe o luna , chiar daca ei inchid serviciile, mai dureaza 30 de zile .

Acum intrebarea mea este ?
Acea clauza este abuziva sau nu ? Nefind discutata anterior ! AM semnat contractul ca orbul
Legal ce pot face ?
Pentru ca ei m-au tratat cu asa mult dezinteres nu prea imi vine sa le platesc o taxa de reziliere , reziliere pe care ei m-au fortat sa o fac !
Astept Pareri !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:37, 20 Noiembrie 2015
Este vorba de contracte intre profesionisti, legislatia din domeniul protectiei consumatorilor - care contine prevederea conform careia taxa de reziliere in suma fixa este abuziva - nu va foloseste.
Subiectul va fi mutat in sectiunea din forum dedicata problemelor juridice in afaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere inainte de termen / clauza abuziva ? websignal websignal Buna ziua , sunt administratorul unei companii , de 4 luni am incheiat un contract cu telekom , il semnez, se instaleaza serviciile apoi citesc contractul ( ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)