avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... incalcarea dreptului la aparare si contradictorialitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

incalcarea dreptului la aparare si contradictorialitate

Pot invoca dupa mai multe termene de judecata pe cale deexceptie absoluta incalcarea dreptului meu la aparare pentru urmatoarea situatie?
Intr un litigiu de munca cauza a fost trimisa la rejudecare, in prima faza instanta de fond sa pronuntat gresit pe o exceptie. S a reluat judecata .Parata nu a mai formulat intampiare. In prima intampinare a aratat ca in probatiune solicita inscrisuri(generic) nu a indicat nici un inscris ,interogatriu si martori. La primul termen la reluarea judecatii nu sau prezentat cand s au incuviintat urmatoarele mijloace de proba inscrisuri si expertiza contabila . Au trecut inca vreo 3 termene,parata tot nu sa prezentat cu nici un i nscris asa cum au aratat in intampinare. si am ajuns la proba cu expertiza contabila La aceasta proba au venit si au sustiunut cu vehementa ca ei vor ca expertiza sa se efectueze pe inscrisurile x,y, si zInstanta a admis aceasta solicitare.Am depus obiectiuni si eu si parata ,instanta pur si simplu lea luat fara sa mai imi dea cuvintul pe obiectiunile depuse de societate. .Sa efectuat expertiza si acum urmeaza dezbateri in fond .Mi am dat seama ca instanta de fapt trebuia sa i decada pe acestia din proba cu inscrisuri dabia acum.
POT sa invoc pe cale dexceptie incalcarea principiului contradictorialitatii, egalitatii de arme si dreptul la aparare?
Va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent va rog mult de tot.

Am omis sa fac precizarea ca la intimpinarea depusa nu au atasat niciun inscris.

[Mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Judecare in lipsa - comunicare acte procedurale eugen82 eugen82 Deschid urmatorul subiect de discutie ca urmare a situatiei semnalate in topicul “ce cale extraordinara de atac se poate promova” deschis de diana ... (vezi toată discuția)
Lnvocarea exceptiei de decadere FRD FRD este instanta obligata sa invoce din oficiu exceptia de decadere din dreptul de a depune probe daca intr-un litigiu de munca parata a aratat prin intampinare ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri importante la dosar cum procedez leusan leusan In intimpinare pot sa fac mentiune de inscrisurile depuse ca proba si sa solicit ca acestea sa nu insoteasca cererea de intimpinare , reclamanta putind sa ... (vezi toată discuția)