avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare factura vidanjare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare factura vidanjare

Buna seara. Factura de vidanjare se imparte pe persoane sau pe cota parte indiviza. Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:51, 20 Noiembrie 2015
Aceste cheltuieli se impart la nr de persoane ce locuiesc in locuinta.
In HG 1588/2007 cu normele de aplicare a Legii 230/2007 se prevede:
Repartizarea cheltuielilor pe numar de persoane

Art. 34. - Cheltuielile care sunt determinate de numarul persoanelor care locuiesc in condominiu si nu pot fi individualizate pe fiecare proprietar pe baza unor dispozitive de masura se repartizeaza proportional cu numarul de persoane care locuiesc sau desfasoara activitati in cladire in luna pentru care se calculeaza lista de plata si reprezinta cheltuielile asociatiei pentru: apa rece, calda si canalizare; combustibil pentru prepararea apei calde de consum; energia electrica utilizata pentru functionarea instalatiilor comune; colectarea deseurilor menajere, vidanjare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere la bloc marius_an marius_an In urma cu mai multi ani am cumparat un apartament pe care nu l-am locuit niciodata.Sunt obligat sa platesc cheltuielile aferente platii salariului pentru ... (vezi toată discuția)
Reparatie lift castelanul castelanul la reparatie lift cheltuiala se imparte pe apartament sau pe nr.de persoane?cum e mai corect ?si daca se poate ,de ce? Ar mai fi ceva-se imparte de la et.2 ... (vezi toată discuția)