avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Încadrare şi salarizare în învăţământ
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Încadrare şi salarizare în învăţământ

În momentul obținerii definitivării în învățământ, perioada lucrată ca necalificat ar trebui luată în calcul la vechimea în învățământ pentru stabilirea salariului de încadrare?
Există vreun articol de lege, care să confirme sau să infirme această situaţie?

Cel mai recent răspuns: mirela725 , utilizator 19:06, 3 Septembrie 2016
Buna seara! După aproape un an, lamuririle au venit de la minister. Mi s-a recunoscut toata vechimea de la catedra (calificat/necalificat) la incadrarea salariului. Pentru a obtine banii pierduti, pe toata perioada incadrarii gresite, am inteles ca o pot face prin instanta, însă am aflat că, pe ultimii 3 ani, banii ii pot recupera, fara instanta. Intrebarea mea este: Cum? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2016
mirela725, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare legea 63/2011 alexealinlucian alexealinlucian CUM SE INTERPRETEAZA ACEST ARTICOL DIN LEGE?CARE SUNT PERSOANELE CARE VOR AVEA DE SUFERIT LA INCADRARE?SE APLICA SI CELOR CARE DEJA AU TRECUT LA O ALTA TRANSA ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant Lupes Fenina Lupes Fenina Un profesor cu definitivat si vechime in invatamant 6-10 ani are dreptul de a i se lua in calcul si vechimea dobandita in productie?(Mentionez ca a lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant bilibokju bilibokju Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu vechimea mea in invatamant. Pana acum am lucrat asa: 1990. 02.10-1991. 08. 31- prof suplinitor ... (vezi toată discuția)