avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme la transferul la o alta scoala de soferi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme la transferul la o alta scoala de soferi

Buna ziua. Sint inscris la o scoala de soferi si vreau sa ma transfer la alta. Patronul refuza sa-mi elibereza sau sa-mi faciliteze consultarea dosarului. Mi-a spus ca va face acest lucru abia dupa 30 de zile de la depunerea de catre mine a unei cereri scrise in acest sens la care el a spusa ca va raspunde in 30 de zile. Exista o prevedere legislativa pentru asa ceva? Nu este sufiecienta o cerere verbala? Cum pot sa am acces mai repede la documentele din acel dosar? Multumesc frumos,

Alte discuții în legătură

Probleme la transferul la o alta scoala de soferi adelina285 adelina285 Buna ziua. Sint inscris la o scoala de soferi si vreau sa ma transfer la alta. Patronul refuza sa-mi elibereza sau sa-mi faciliteze consultarea dosarului. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Problema scoala soferi caramela689 caramela689 Buna ziua! Am urmat cursurile unei scoli de soferi, am achitat integral scoala.In luna august 2015 am terminat scoala, iar la inceputul lunii decembrie am ... (vezi toată discuția)
O problema cu scoala de soferi catalin94 catalin94 buna ziua, de curand m-am inscris la o scoala de soferi cat CE insa m-am razgandit si vreau sa dau la o alta scoala de soferi iar acum cei de la scoala in care ... (vezi toată discuția)