Buna ziua! Am urmat cursurile unei scoli de soferi, am achitat integral scoala.In luna august 2015 am terminat scoala, iar la inceputul lunii decembrie am solicitat eliberarea dosarului de la scoala pentru sustinerea examenului teoretic, insa reprezentantii scolii de soferi refuza eliberarea dosarului pe motiv ca nu m au inscris in platforma ARR.Am facut cerere scrisa catre scoala - raspunsul verbal fiind: " Va va raspunde juristul in 30 de zile!"
Ce am de facut? Va multumesc!
Nu prea aveti ce sa faceti decat sa asteptati sa va inregistreze in platforma.
Eventual ii sunati zilnic pana cedeaza nervos, ii mai amenintati cu ANPC-ul si se vor misca mai repede.
Totusi, ma intreb, ce a determinat o asa intarziere in inregistrarea dosarului pe platforma, dat fiind ca eu am finalizat scoala in luna august.Nu era normal ca la sfasitul lunii august sa fi fost inregistrata ca si cursant in registrul cursantilor, cu codul acela unic de inregistrare eliberat de ARR ? Din punctul meu de vedere, faptul ca dosarul este tinut abuziv de catre scoala (banii pentru scoala au stiut sa ii incaseze...), timpul trece din scoala platita de mine, termenul de valabilitate al cazierului curge si el tot in defavoarea mea, nu este un abuz din partea scolii ? Nu vreau sa las lucrurile asa, e ca si cum inregistrezi in contabilitate vanzarile din august abia in decembrie sau ca si cum platesc o inghetata vara cand sufar de caldura si o primesc iarna cand sunt deja gripata...In plus, uitandu-ma aici, pe forum, imi dau seama inca o data ca cei ajunsi in situatii de acest gen pot lasa deoparte orice speranta de a fi tratati fara obraznicie pentru servicii platite. Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde intr-un timp atat de scurt.
Inregistrarea in platforma se face prin introducerea cate unei sedinte zilnic. Nu se pot introduce mai multe sedinte intr-o zi. Dureaza 15 zile ptr introducerea tuturor sedintelor. Daca scoala este mare si are foarte multi cursanti nu ii poate introduce la timp pe toti in platforma. Depinde si cati instructori are scoala.
intrebare: Daca scoala are 100 de cursanti (fraieri platitori de servicii), in cat timp are acces cursantul ( a se citi: fraierul) la propriul dosar? Dar 200 ? Ce treaba are cursantul cu bucataria interna a scolii ? Din august si pana astazi cred ca si daca operatorul era orb, tot eram inscrisa pe platforma vietii... De ce cand au incasat banii nu au spus,macar in soapta, ca o sa primesc dosarul cand l-or avea, cand NU or putea si ta-na-na-na... Am scris mai devreme o petitie si la ARR, ard de nerabdare sa primesc raspunsul lor...ma asez sub brad si il astept... Multumesc frumos ptr raspuns !
P.S. :slap:Si mai cred ca platforma fermecata e instalata pe un laptop de jucarie...:slap:
Interventie moderator: daca doriti sa completati postarea, va rog folositi butonul Editeaza in interiorul celor 30 de minute care permit acest lucru. multumesc pentru intelegere.