avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... o problema cu scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

o problema cu scoala de soferi

buna ziua, de curand m-am inscris la o scoala de soferi cat CE insa m-am razgandit si vreau sa dau la o alta scoala de soferi iar acum cei de la scoala in care m-am inscris imi cere bani(200lei) sa imi ofere trasnfer. problema este ca eu nu am sustinut in nici intr-un fel partea teoretica cat si cea practica si nu mi sa spus cand sa vin sa sustin acea parte teoretica care se face prima data; am fost la scoala care vreau sa ma inscriu si mi-au spus ca ei m-au inscris in baza de data ilegal pentru ca eu nu am sustinut partea teorectica cat si cea practica si nu am dus alte documente inafara de buletin si permisul de conducere(cat b) si nu trebuia sa ma inscrie i baza de data daca eu nu le-am facut tot dosarul complet cu avizul medical, fisa psihologica cat si cazierul meu. iar ei m-au indrumat sa depun o cerere de retragere a dosarului intrucat nu am toate actele facute la ei si nu am sustinut nimic in ceea ce consta instruirea mea. dupa ce am depus acea cerere mi-au spus ca o sa ma sune insa nu ma mai sunat. acum nu stiu ce sa mai fac pentru ca eu nu as da acei 200 lei pe ceva ce eu nu am facut iar ei nici nu mi-au spus cand am partea teoretica de facut mi-au spus doar ca nu mai are rost sa vin la ei sa o fac sa vin odata la o saptamana sa fac teste acolo la ei si atat. ar fi o procedura in cazul asta sau trebuie sa fac acel transfer de care ei tot il sustin ca trebuie sa il fac? multumesc...

Alte discuții în legătură

Transfer scoala soferi liviusk27 liviusk27 Buna ziua.Vin la dv. cu urmatoarea problema.Intre 27.05.20014-09.07.2014 am urmat cursurile unei scoli de soferi,efectuand pregatirea teoretica cu un nr. de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. m-am înscris la o școală de șoferi, am terminat ... Tami Barcu Tami Barcu Bună ziua. M-am înscris la o școală de șoferi, am terminat partea de legislație rutieră, iar la pregătirea practică nu mă pot înțelege cu ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)