avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tip solutie proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tip solutie proces

Buna ziua!
Am o plangere impotriva unui p.v.d.c pentru rovinieta iar termen de judecata am avut ieri pe 20.11.2015 iar solutia pe scurt a fost "Amana pronuntarea cauzei la data de 26.11.2015 urmând ca soluţia să fie pusă la dispoziţia parţilor, prin mijlocirea grefei",ceea ce eu nu inteleg deloc ce inseamna asta.
Va rog sa ma ajutati.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:35, 21 Noiembrie 2015
Asta insemana ca, va fi comunicata solutia prin intermediul grefei,va puteti interesa la sediul instantei sau,pe net, accesand;www.portaljust.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare termen de judecata Gabriella32 Gabriella32 Buna ziua! Am o mare nelamurire : Am depus prima data contestatie la executare si cand m-am dus sa ma prezint la proces solutia pe scurt a fost \"Admite ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)