avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare termen de judecata

Buna ziua!
Am o mare nelamurire :
Am depus prima data contestatie la executare si cand m-am dus sa ma prezint la proces solutia pe scurt a fost "Admite excepţia necompetenţei teritoriale exclusive invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cauzei, privind contestatia la executare formulată de ......., în favoarea Judecătoriei ........ Fără cale de atac" adica alt judet decat cel unde locuiesc si este si judetul natal.
Invatand din greseli am depus plangere impotriva p.v.d.c acelasi p.v.d.c.pentru care mi s-a trimis si executarea.Am avut termen de judecata ieri si solutia pe scurt a fost "Amana pronuntarea cauzei la data de 26.11.2015 urmând ca soluţia să fie pusă la dispoziţia parţilor, prin mijlocirea grefei" si mi s-a dat termen pe 26.11.2015 iar pe data de 27.11.2015 dimineata am termen pentru dosarul de contestatie la p.v.d.c. ce va avea solutia cu o zi inainte doar verbal in proces nu si comunicata.Ideea e ca as vrea si cred ca e cel mai plauzibil sa fac o amanare de termen de judecata dar nu stiu exact ce sa spun si daca pot trimite aceasta cerere direct pe e-mail neavand avocat,asta ca sa nu ma mai deplasez 200 km.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:55, 21 Noiembrie 2015
Puteti trimite si prin mail sau, prin fax.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

declină soluţionarea cauzei poparelu poparelu Buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg termeni judecatoresti. Am avut un card bancar care am crezut ca am terminat dar nu sa inchis. Am fost trimis in ... (vezi toată discuția)
Tip solutie proces Gabriella32 Gabriella32 Buna ziua! Am o plangere impotriva unui p.v.d.c pentru rovinieta iar termen de judecata am avut ieri pe 20.11.2015 iar solutia pe scurt a fost \"Amana ... (vezi toată discuția)
Urgent-competenta teritoriala autoritate parinteasca catacata2011 catacata2011 Cum procedez in situatia urmatoare!!! fosta concubina a inaintat actiune pentru incredintare minor si pensie de intretinere,,dar a facuto la instanta din ... (vezi toată discuția)