avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Automat pentru fabricarea automata a tigaretelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Automat pentru fabricarea automata a tigaretelor

Buna ,
In cadrul unui magazin care comercializeaza tutun legal acizat in Romania si tuburi goale pentru tigari daca se pune un automat gen automat de cafea care sa permita intr-un sertar special depunerea tuburilor iar in altul depunerea tutunului si in urma introduceri unei sume prestabilite acesta sa execute tigarile pentru client acesta trebuie sa aiba antrepozit fiscal ?!?
PS: Exista deja pe piata oferit spre vanzare de o societate cu sediul in USA un astfel de aparat care este exportat si catre Europa
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
nicolaehaj, utilizator

Alte discuții în legătură

Prestare serviciu fabricare tigarete la cerere nicolaehaj nicolaehaj Buna , Am o intrebare legata de fabricarea de tigarete . Mentionez ca detin un magazin autorizat legal specializat in vanzarea de tuburi ,aparate si tutun ... (vezi toată discuția)
Afacere legala/ilegala carmen_pitesti carmen_pitesti Buna Seara! Va scriu in legatura cu o nelamurire, fiul meu, in varsta de aproximativ 20 de ani vrea sa se apuce o afacere, cred eu ca ilegala, desii el imi ... (vezi toată discuția)
Cum sa devin importator exclusiv ContSters52778 ContSters52778 Impreuna cu un prieten din America, doresc sa infiintez o firma de import. Marfa este produsa in SUA, de catre o firma care nu are legaturi cu Europa, fiind de ... (vezi toată discuția)