avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanța de clasare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanța de clasare

Am o problema in 2010 am cumpărat un teren extravilan contract vânzare cumpărare am făcut proiect si autorizație de împrejmuire am pus gard după care M-am trezit cu dosar penal din partea unui Moș care pretinde ca terenul e a lui cumpărat cu antecontract.Ma învinuit de furt distrugere ca am tăiat niște arbori(specific pe terenul respectiv nu a fost niciodată copaci)si din 2011 aseară am primit clasarea dosarului o amenda si plata cheltuielilor de judecată.Nu am umblat prin judecați un procuror nu trebuie sa cerceteze?Nu m-a audiat nu a venit la fata locului o singura declarație am dat la poliție nu știu ce sa fac am fotografii si înregistrări video ca probe dar degeaba am luat cu buna credința terenu si am ajuns sa plătesc amenzi așa se face justiție in Romania?Cum as putea sa fac contestație sa deschid acțiune pentru denunțare calomnioasa si mărturie mincinoasa?
Nu prea inteleg ce are clasarea cu amenda si cu cheltuielile de judecata, poate precizati exact despre ce e vorba.
Impotriva ordonantei de clasare, se poate depune plangere la procurorul ierarhic superior în termen de 20 de zile de la comunicarea copiei actului prin care s-a dispus soluţia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala in 10 randuri luciananuta luciananuta :( Buna ziua. Din pacate nu am studii juridice si din nefericire a trebuit sa-mi reprezint parintii (printr-o procura generala judiciara) mai bine de 2 ani in ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu moral in penal sau in civil? EUlavy EUlavy mi s-a facut plangere o penala bazata o declaratie mincinoasa (cel ce a facut plangerea nu avea calitatea de proprietar,ci tatal sau) - am primit NUP apoi a ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa peraspera peraspera Marturie mincinoasa din cate am citit pe aici, se refera numai la o actiune a MARTORULUI. Dar, daca cineva iti face o actiune(civila) si scrie lucruri ... (vezi toată discuția)