avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Control ANAF la persoane fizice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Control ANAF la persoane fizice

Buna ziua,sunt Adrian si am o nelamurire si o intrebare: ANAF-ul poate interveni la persoane fizice care se folosesc de terenuri agricole fara sa plateasca impozit pe acel teren? Va multumesc anticipat ,cu stima !!!
Cel mai recent răspuns: adrianady , utilizator 17:02, 22 Noiembrie 2015
Depinde al cui este ternul, si sub ce forma il folosesc.
Terenul de care vorbesc este ,intr-un fel ,al primariei si este folosit ca si gradina de unele persoane care nu platesc impozit pe teren ,,
Anafu-l intervine pentru controlul si urmarirea impozitarii venitului obtinut din valorificarea productiei de pe acel teren. Pentru controlul platii impozitului pe teren la bugetul local se ocupa structura din primarie care urmareste taxele si impozitele locale.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren mihaelasasu mihaelasasu Buna seara. Am o nelamurire legata de plata unei taxe reprezentand impozit pe un teren inchiriat de la primarie . Concret , am un contract de inchirie a unei ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Legea 58/1974 oprescuviorica oprescuviorica Buna seara. Ca si alta data apelez la ajutorul dumneavoastră. Soacra mea a cumparat in 1983 o casă în ploiesti. Acum dupa decesul ei aflam ca de fapt ea ... (vezi toată discuția)