avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi banesti pt un copil de 2 ani cu handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi banesti pt un copil de 2 ani cu handicap grav

Buna dimineata ! Sunt mamica unui copil de 2 ani cu handicap grav ,ce drepturi banesti ni se cuvin inafara de indemnizatia de crestere copil pana la 3 ani ,alocatie 200 ? Pot lua eu indemnizatia de insotitor ? Su trebuie sa o faca sotul ? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Legea privind reducerea perioadei de ccc liv24 liv24 Buna ziua. Sunt o mamica foarte necajita deoarece am adus pe lume un mic ingeras, care din pacate are un grav handicap. Va rog sa-mi spuneti daca reducerea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)