avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Refuz inchidere cont bancar dupa incheiere dosar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Refuz inchidere cont bancar dupa incheiere dosar executare

Buna ziua, am o problema in care stiu ca am dreptate conform legii, insa nu stiu cum sa actionez.
Am avut un card facut in 2004 la un credit doar cu buletinul (eram mai mic si prost pe vremea aia), asta ca sa intelegeti unde fara sa incalc regulile forumului. Bun, la un moment dat au modificat clauze unilateral, eu n-am actionat cum trebuia si am fost executat silit pt suma de aprox 1700 lei, la care s-au adugat in jur de 500 onorariu executor plus cheltuieli de executare, dosar inchis in ian 2014, deci poprita toata suma. Anul asta in mai cand am vrut sa fac un credit pt masina la o banca cooperatista mi-au spus ca sunt in continuare raportat in biroul de credite cu datoria de 114 lei la acest Creditor. Dupa 6 luni de telefoane peste telefoane, pt ca nu mai au birou la mine in oras, trimis hartii pe mail si fax, primesc raspuns ca sunt dator la ei cu 114 lei, si stupoare, inca aprox 300 cheltuieli de executare. BEJ la care am avut dosarul a decedat anul trecut, am reusit sa aflu unde mi-au trimis dosarul, si la noul BEJ aflu ca au incercat sa ma execute iar pt cei 114 lei, pe acelasi dosar, insa executorul a refuzat sa inainteze dosarul de executare din motive lesne de inteles. Pe langa abuzul clar, creditorul imi creeaza si prejudiciu al imaginii in fata bancilor, plus ca mi-au dat peste cap planurile de a face un imprumut pt nunta care e peste jumatate de an. Eu as dori sa ii dau in judecata cu cerere de daune, insa nu stiu cate sanse am. Altii m-au indrumat care ANPC, as dori o parere profesionista. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme dupa o executare silita Austin Austin Buna ziua, am o problema in care nu stiu cum sa actionez. Am avut un card facut in 2004 la un credit doar cu buletinul (eram mai mic si prost pe vremea aia). ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecatoresc cretzulina_ cretzulina_ Buna seara, Acum aproape 6 luni am primit o scrisoare prin care eram anuntata ca un anume executor judecatoresc a primit dosarul meu pentru executare. L-am ... (vezi toată discuția)
Perimare / prescriere executare silita dakko84 dakko84 Buna seara, Va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In iulie 2006 am contractat un credit de nevoi personale. Am achitat ratele la timp pana in luna ... (vezi toată discuția)