avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Diploma studii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Diploma studii

buna ziua ..am diploma de facultate fara avizul Ministerului Invamintului ... mi se cere sa fie vizata cum procedez ...vreau sa particip la un concurs de promovare si nu prea pot ...
va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: nanne , utilizator 15:04, 24 Noiembrie 2015
Ce facultate ati absolvit si cand?
buna ziua in am absolvit in 2012 Universitatea Internationala Deschisa Tehnoeconomia Europeana
Academia de Tehnoeconomie si Cooperare Romana Americana
as dori niste sfaturi cum ar trebui sa procedez pentru ca stiu cazuri concrete in care institutiile de stat nu au refuzat absolventii acestei facultati
Numai sa actionati in instanta acea institutie publica sau solicitati sprijinul Ministerul Educatiei in aceasta privinta.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 42/2015 mony_mt75 mony_mt75 MA numesc Monica si in anul 1998 a absolvit Faculatatea CONTABILITATE, RELATII FINANCIAR BANCARE SI VALUTARE INTERNE SI INTERNATIONALE UNIVERSITATEA ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! m.am înscris astăzi la facultatea centrul internațional ... IULIANA26. IULIANA26. Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior \"Tehnoeconomia Europeana\", dar tot astăzi am ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)