avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare, Desfiintare poprire (executare inceputa pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare, Desfiintare poprire (executare inceputa pe vechiul cod)

Daca poprirea a fost infiintata, pe contul debitorului, pentru sumele incasate de la angajator, aceasta isi pierde efectele odata cu incetarea raportului contractual, mai exact pensionare?
Poprirea pensiei isi pierde efectele la data decesului pensionarului?
Daca nu, dar nu au fost efectuate acte de executare mai mult de 6 luni, mai exact retineri de sume, avand in vedere ca nu mai datoreaza niciunul dintre terti sume debitorului, poprirea se perima?

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)
Executarea silita prin poprire nu se perima? ancut75 ancut75 Daca executarea silita prin poprire nu se perima, inseamna ca Creditorul poate lasa dosarul in nelucrare cat vrea si cum vrea? iar inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)
Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)