avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Desfiintare titlu executoriu, Anulare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Desfiintare titlu executoriu, Anulare executare silita

Daca, pe calea contestatiei la executare, nu am invocat un motiv existent la acel moment, respectiv faptul ca titlul executoriu (contract credit) isi pierde puterea executorie in momentul cesiunii de creanta, nestiind acest fapt, solutiile instantelor in acest sens fiind ulterioare contestatiei (ex.: Sentința civilă nr. 6045/2013 dată în dosar număr 18767/211/2012, de Judecătoria Cluj-Napoca), MAI AM VREO CALE DE ATAC pentru a se constata acest fapt?
Dar mostenitorii tatalui meu, parte in acelasi dosar, decedat intre timp, fiind terte persoane interesate, pot invoca acest fapt intr-o noua contestatie?Daca da, cand?Doar dupa ce se incepe urmarirea silita impotriva lor?

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta Societatea X incheie un contract comercial de vanzare- cumparare cu societatea Y. Raporturile comerciale dintre cele 2 sunt variate, ajungandu-se si la plata ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta, titlu executoriu, perimare si prescriere executare silita, frauda executor judecatoresc. Darius_D Darius_D Buna ziua, Ma numesc Darius si va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In 4 aprilie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BANCA. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am depus o contestatie la executare adresa poprire ... Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare Adresa poprire emisa la 18.03.2020. Mentionez ca executarea silita propriu zisa a fost dispusa de instanta in ... (vezi toată discuția)